Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Petteri Punakuono myyjäisissä

Stundarsin museoalueella, Mustasaaressa, vietettiin tänään joulumarkkinoita kirpeässä pakkassäässä. Vaikka noin -15 astetta ei vielä tulipalopakkanen olekaan, se tuntuu siltä, jos seisoo koko päivän myyntipöydän ääressä.


Onneksi viereisessä pöydässä oli hyvä ystävä ja onneksi pikkumyyjät tarjosivat välillä äideillekin karkkia ja sympatiaa - kunnes taas juoksivat pitämään hauskaa muualle. Lapsille oli tarjolla mm. piparinpaistoa lämpöä hohkaavan puuhellan ääressä.

Huovutustuotteissa on se onni, että ne eivät pakkasta säikähdä. Sonnipojilla pysyi pilke silmässä miinusasteista huolimatta.


Myyjän sen sijaan piti ottaa itsestään kuva ja tarkistaa, vieläkö nenä sojottaa keskeisellä paikalla naamataulussa. Siinähän se komeilee, tai ehkä kuvassa onkin Petteri Punakuono?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti