Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.Käsityökuvia

Itselle tuli hassu tarve koota omat käsityökuvat yhteen paikkaan. Tässäpä näitä, suurin osa siis julkaistu blogin postauksissa aiemmin.


Liuskekivelle akryylivärein maalattu Tuulilaakson numerokyltti.


Tämä vanha kirjoituskoneen laukku on tuunattu akryylivärein Lorulaukuksi. Otan sen mukaani kirjailijavierailuille ja satutuokioihin. Laukku sisältää omia kirjojani ja lisäksi itse tehtyjä käsinukkeja, joiden kanssa on mukava esittää pikku satuja lapsille.


Välillä on innostuttu tekemään huopakoruja.


Yksi vihreä huopaliivikin on saatu aikaan.Ensimmäinen huopatossuyritys...


Toisesta tuli puputtava helmipöllö erääseen satuun...


Ja toisesta ahne rusakko samaan kertomukseen. (Tällä rusakolla ei kyllä ole ihan kaikki muumit laaksossa, mutta ollaan siitä ihan hiljaa)
Huovutuskuvia onkin paljon. Pikku taulu, omenoita sukkahousun sisässä pesukoneessa ja tietysti myös käsinukkeja on syntynyt. Nytkin olisi hinku ja vinku alkaa tehdä valkoista pupukäsinukkea, mutta olen itselleni ankara ja aion saada ensin vanhat projektit päätökseen.
Huovutuksen lisäksi olen kasvivärjännyt lankoja. Aika paljon näköjään.Ja lisää huovutuskuvia. Pikku palloset ovat tyttären huovuttamia. Niistä syntyi korviksia. 

Langoista on myös tehty jotain. Pipovirkkaus innosti talvella, punakirjava pipo on virkattu kaupan langoista, muut omista. Ja näköjään sukkiakin opeteltiin ahkerasti kutomaan viime talvena. Se on vaan vähän tylsää, kun pitäisi tehdä kaksi samanlaista. Mieluusti minäkin kutoisin niitä yksijalkaisille ihmisille. Vihreät sukat ovat muuten anopin kutomia, mutta minun kasvivärjäämistäni langoista.
 Ja tässä viimeismmät. Vihdoin onnistuneet huopatossut - uskomattoman ihanat jalassa! Ja vähän laukkuprojekteja, joiden kimppuun on nyt käytävä. Pikku laukuista puuttuu sangat vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti