Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Myynnissä

Onpa haikeaa, mutta tällä kertaa päätös pitää: Aikamoinen työmäärä, krooninen aikapula ja laidunpula saivat minut ainakin vähäksi aikaa järkiini ja aion ihan tosissani vähentää lampaiden määrä Tuulilaaksossa.

Parhaiden toukokuisten tyttökaritsoiden soisin pääsevän uuteen kotiin. Myynnissä on kuusi mustaa rygja-sl -risteytystä, 50 - 75% rygjia. Tyttöjen isä on D Tyrion, R-R-R -arvosteltu herrasmies, joka on kotoisin Röykkälän tilalta.


Yllä kuvassa 50% rygja-tytöntyllerö, jonka äiti on Tuulilaakson ruskea luottolammas Sinikukka.

Näissä tytöissä on enemmän rygjaa ja hännän pituus sen mukainen. Villakin on muhkeampi ja ehkä runko aavistuksen pitempi.

Mikään myytävistä tytöistä ei ole erityisen kesy, mutta kesyyntyvät varmasti käsiteltäessä. Hinta on 100 euroa/kpl + alv. Minut saa kiinni numerosta 0440742102, tai sähköpostilla mhh.heikkila@gmail.com.


Tyttöjen veljet ovat kyllä kesyyntyneet. Tässä pojat ryntäävät mamman luo kauraherkun toivossa Pekka etunenässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti