Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäisvieras

Hän on täällä. Ensimmäinen Tuulilaaksossa syntynyt lammasvauva, Terezan tytär Elle-Riikka. Oletteko koskaan nähneet tuollaisia tötterökorvia? Huomaattehan, kuinka viisas katse hänellä on? Ja kuinka sopusuhtainen kroppa ja vahvat pienet jalat?


Kyllä, Kanakonkin mielestä hän on maailman kaunein lammaslapsi. Tereza-äiti hoitaa häntä huolella ja Venus ja Sinikukka katsovat vierestä kateellisina, toistaiseksi.

Lunta on satanut paksusti, mutta Tuulilaaksossa on silti kevät. Tipuja hoidetaan tarmokkaasti, karitsaa imetetään ja kalkkunat huutavat niin että Kanakon korvat menevät lukkoon. Lintulaudalle täytyy viedä ahkerasti apetta, että hyvässä uskossa Suomeen juuri muuttanut peippokin selviää. Kyllä se kohta hellittää, talvi.

1 kommentti: