Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.tiistai 29. toukokuuta 2012

Maisema on kaunis nyt

Tuomet kukkivat ja voikukat. Maisema on vihreä ja tuoksuva. Parhaassa maalaismaisemassa laiduntavat lehmät, kiitävät pääskyt ja lepattavat perhoset.


Järvikin on hieno. Jos Tuulilaaksosta jotain puuttuu, niin se.


Kanakko perheineen aloitti kesän vuokramökillä Lappajärvellä. Oli lapsia, elämää, onkimista, hyvää ruokaa, vesileikkejä ja taidenäyttely sormiväritöistä. Mitä siitä, että vesi oli vielä kylmää, kun sai päivälläkin saunoa!

Mutta eivätkös maisemaa kaunista myös pienet ponit ja ponitytöt? Kanakon mielestä tosin poni näytti letitettyine häntineen ihan pieneltä possulta, mutta ponityttöjen mielestä letti kuului häntään kuin, kuin...  kärpäset kesään?


Kanakkoa harmittaa olla edelleen kännykkäkameran varassa, mutta ei auta. Onni onnettomuudessa on se, että kamera on melkein aina mukana (jos ei ole hukassa), joten kuvia tulee napattua eri paikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti