Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Suunnitelmia


Sain tänään kesken päivän tekstiviestin: "Lankanne ovat valmiit, ne tulevat Matkahuollon kautta. Terveisin Kehräämö Christina."

Ihanaa, ensimmäiset rygja-langat, en malta odottaa! Lähetin kehräämöön jo viime vuoden puolella noin viisi kiloa valkoisia villoja. Takaisin ei tosin ehkä tule ihan viittäkymmentä vyyhteä, mutta aika paljon lankaa kuitenkin. Kohta voin alkaa suunnitella ensi kesän värjäyksiä.

Ilo ei kuitenkaan lopu tähän, sillä vein joku viikko sitten lähikehräämöön vielä viitisentoista kiloa villoja: ruskeaa suomenlammasta, mustaa rygja-suomenlammasristeytystä ja valkoista rygja-villaa. Parhaimmillaan takaisin tulee sataviisikymmentä vyyhteä, tässä kevään korvalla kuulemma. Saan siis ihan toden teolla alkaa suunnitella kesän värjäyksiä.


Kuvassa viime kesän värjäyssatoa sukiksi jalostettuna (jalostajana anoppi).

Ihanaa on ollut myös se, että viimeisin runokirjani Mansikki ja moni MUU löytää kirjaston avulla yhä uusia lukijoita. Luen ja kirjoitan -blogissa oli mainio arvostelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti