Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Uusi aamu, uusi maailma

Egyptiläisillä taisi olla sanonta: "Uusi aamu, uusi maailma". Tänään näyttää juuri siltä. Maaliskuun aurinko kimaltaa hangilla ja keittiön ikkunasta voi ihailla myös torkkuvaa peltopyyparvea. Olohuoneessa hurisee hiljaa hautomakone ja olen äsken kirjoittanut muutaman liuskan tarinaa, jossa Varpu Luutanen saa hankalan lemmikin ja tutustuu reippaaseen Ulpu Vahveroon.
Eikös nyt olekin juuri oikea hetki aloittaa uusi blogi!
Tässä blogissa käsitellään minulle tärkeitä asioita kuten lasten- ja nuortenkirjallisuutta, kirjoittamista ja kanoja sekä muita karvakuonoja ja höyhenpalleroita, jotka jakavat kanssamme tuulisen laakson lakeuden laidalla. Mitäkö niillä on tekemistä keskenään ja kuinka ne ylipäänsä mahtuvat samaan blogiin? Siitä minulla ei vielä ole mitään käsitystä. Katsotaan, minne retki johtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti