Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.torstai 4. elokuuta 2011

Ilta kanalassa

Ilta-aurinko paistaa matalalta ja lämmittää kesäkanalan värit, mutta kanat eivät vielä tokikaan ole nukkumassa.

Urpo-kukolla on kaikkiaan kahdeksan rouvaa. Häntä ei millään saa kuvaan ilman ylimääräisiä pyrstöjä, nokkia tai siipiä. Tässäkin kuvassa Urpo näyttää kaksipäiseltä - ei kotkalta sentään.

Kun kanalan rouvat vielä touhusivat, kukkolan pojilla oli jo vähän unihiekkaa silmissä.
Sieltä löytyi myös yksi päätön kukko. Kuva todistakoon, että siinä missä päättömät kanat ilmeisesti kaahottavat edes takaisin vailla päämäärää, päättömät kukot seisovat rauhassa paikallaan.
Selkeästi kanakko nyt vähän pilailee kukkojen kustannuksella. Muutama tuima mulkaisu palauttanee sävyn jälleen asialliseksi.

Kas noin! Tässä poseeraavat parikymmenpäisen kukkoparven valkoiset edustajat, cream legbar x hybridi-risteytykset. Eikä tietoakaan nukkumaanmenosta vielä!

2 kommenttia:

  1. Eikä! Sama juttu kun eräässä toisessa seuraamassni blogissa: uusimmat päivityksesi eivät ilmesty ns. herätyksinä omalle blogilleni. Siksi luulin, ettet ole päivittänyt. Ei ole siis blogspotiin luottaminen.

    Meidän kukot ja kanat menee nukkumaan viimeistään klo 20, vaikka kanalan ovet olisivat auki ja vapaa pääsy pihalle. Pari nuorikkoa yleensä harhailee vielä kymmeneltäkin, mutta yleensä kaikki on jo ihan unten mailla tossa vaiheessa. Neljän aikaan aamulla voikin sitten aloittaa kiekumisen.

    VastaaPoista
  2. Harmi, jos blogspot ei toimi! Meillä aloitellaan kiekumista kolmen maissa. Turha siis kuvitella nukkuvansa ikkuna auki.

    VastaaPoista