Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.maanantai 30. heinäkuuta 2012

Joka ilta...

On ilta, mutta lamppu ei vaan sammu. Sirius Musta leikkii piilosta perunamaassa.


Sitten hän kokoaa arvokkuutensa ja vie yhden rouvistaan ryhdikkäästi iltakävelylle. Varjot pitenevät, mutta pimeä ei tule vielä pitkään, pitkään aikaan.


Tämä saattaa olla viimeinen kuva Sirius Mustasta Tuulilaaksossa, sillä kohta hän lähtee kohti uusia seikkailuja. Ei, ei vielä onneksi paremmille matomaille, vaan Wanhan Markin ilmajokisia maatiaiskanarouvia kaitsemaan. Tuulilaakson parveen on tulossa Siriuksen tyttäriä, joten uusi herra ja hidalgo tarvitaan.


Kun herrasväki ulkoilee, poni keskittyy oleelliseen eli iltaheiniin. Tarhan takana ovat reippaalla iltalenkillä kaikki Tuulilaakson tyttölampaat. Pässipojat eivät iltalenkeistä perusta. Ne makoilevat ja märehtivät asumuksessaan ruokien ääressä. Matala bää sentään kaikuu hyvänyöntoivotuksena viimeiselle pihassaviipyjälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti