Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kauhuleffan aineksia

Tuulilaaksossa tapahtuu kummia. Laitumella on nähty pelottavan näköisiä määkijöitä.


Mitä on tehnyt katraan pikkuruisin ja söpöin lammas Dina? Hänessä olisi aineista kauhuelokuvan näyttelijäksi, eikö vaan. Ja tälle sankarittarelle ei takuulla kävisi köpelösti pimeällä kujalla, ei edes kylpyhuoneessa, eikä ainakaan missään pusikossa. Ja mikä parasta, näin suloista pikku lammasvampyyriä edes Buffy-vampyyrinmetsästäjä ei raaskisi päästää päiviltä.

No, totuus on tietenkin aika proosallinen. Dina ja Panda nauttivat mehunkeittojätteistä. Kaikille lampaille punaisen viinimarjan kuoret eivät kelpaa, mutta toiset nauttivat kirpsakasta aromista.


 
Kauhun hetkiä on koettu myös kasvimaalla. Vielä hetki sitten tässä oli porkkanapenkki. Ei ehkä kukoistava, mutta penkki kumminkin.Syylliset on nähty ja tunnistettu, mutta siitä huolimatta he pakenivat muina kanoina ja kukkona paikalta. Röyhkeää, sanon minä.5 kommenttia:

 1. Ei helv..! Kananpirulaiset ovat "kääntäneet" elikkäs keikanneet koko kasvimaani salaatteineen, porkkanoineen, sipuleineen ja sokeriherneineen jo monta kertaa tänä kesänä. Erityismaininnan nämä herkkusuut saavat erittäin tehokkaina liian geometrismuotoisten styroksilevyjen pyöristäjinä ihan missä tahansa rakennustyömaalla.
  t. Kirsi

  VastaaPoista
 2. Hahaa :D Tuli ihan tää mieleen:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZkUSh-AhMws&feature=fvst

  VastaaPoista
 3. Kirsi: Minä olen näppärästi peittänyt lanttumaan harsolla. Sielläpä eivät kanat mellasta, sen sijaan etanat ovat siellä hyvässä turvassa vihollisilta syöneet lantun lehdet pitsiksi. Anu: Eikä! Mä kun luulin, että tätä ei vielä ole keksitty. Ehkä Dina pääsee kakkososaan näyttelemään, jos sellainen tehdään. :-)

  VastaaPoista
 4. voi lutuista, on huulipuna vähä levinny :)

  VastaaPoista
 5. Dina taisi päästä äidin meikkipussille...

  VastaaPoista