Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.torstai 16. toukokuuta 2013

Lapset kasvavat

Tuulilaakson karitsakevät on kohta ohi. Lapset kasvavat hyvää vauhtia ja paitsi ulkonäössä,  myös persoonissa alkaa olla aikamoisia eroja.

Katraan jätti on Terezan pupunkorvainen ainokainen Pontus. Hän on hiukan arka, mutta rauhallinen pässipoika.


Hyvänä kakkosena kokonsa puolesta on Venuksen musta poika, jolla hauskat valkoiset tiplut silmien alla. Tosin Elle-Riikan valkoinen poika Ravindo on iso myös.


Dinan poika ja tytär ovat keskenään kovin samannäköiset.


Mutta joukosta erottumisen ongelmaa ei ole yhdellä karitsalla. Nöpö-tyttö on ehdottomasti lapsikatraan rämäpää, oikea Peppi Pitkätossu, joka aina livahtaa tarhan ovesta pihalle ja ahtaa heti miten suunsa täyteen pikkukiviä. Niitä saa lampuri sormiensa kaupalla kaivaa terävien hampaiden lomasta. Kuvan ottaminen Nöpöstä on jokseenkin toivotonta, sillä neiti lähentelee pelotta niin kameraa kuin kuvaajaakin ja uhkaa pistellä poskeensa molemmat.


Tässä kuvassa suussa on onneksi vain haalarihousujen taskuläppä.

2 kommenttia: