Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.lauantai 19. marraskuuta 2011

Risut ja männynkävyt

Tuulilaaksossa vietettiin yllättäen antoisaa kotoilupäivää. Kaikki alkoi siitä, kun Kanakon puhelin piippasi ja kyseli, olisiko tänään Strömsö-päivä. Kanakko heitti välittömästä käsistään arvostelukirjan, kääri hihansa ja rullasi matot alta pois. Aina on aikaa kotoiluun!

Kun ystävä saapuu strömsöilemään, Tuulilaakson keittiö näyttää alta aikayksikön tältä:
Siis kotoisalta?

Lyhyen, mutta kiihkeän työpajan tuloksena syntyi ruusunmarjapuu Tuulilaakson portaille.
Kaksi sammalpalloa Tuulilaakson oven pieleen.
Muutama asetelma, joista kuvassa se hauskin.

Ja lisäksi oikea, sinisilmäinen maahinen vartioimaan Tuulilaakson pihaa.
Kanakon mielestä maahisherra viiksineen muistuttaa epäilyttävästi muuatta herra Lindbergiä. Ehkäpä herra houkuttelee joku päivä pihapiiriin myös itse Rauha Räppääjän?

Ehdottomasti paras tapa päättää ahkera strömsöily on muuten runsas teen, suklaan, karkkien, piparien ja kynttilänvalon nauttiminen. Tunnelmallisia kotoiluhetkiä kaikille blogin lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Ihania koristuksia teitte! Varsinkin tuo ruusunmarjapuu on niin kaunis. Onko siellä sisällä joku styroxpallo? Kyllä kotoilu on kivaa♥ t Henna

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sisällä on sanomalehdestä rutistettu pallo. Roikkuvissa pikkupalloissa käytimme styrokspalloja, kun niitä sattui olemaan. Meillä ei muuten ollut kuin kiiltävää rautalankaa, vihreä sopii sammalaskarteluun paremmin.

    VastaaPoista