Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.tiistai 22. marraskuuta 2011

Uusi kirja painossa

Koska Kanakko paitsi hoitaa kanoja, kukkoja, lampaita, kissaa, koiria, miestä, tytärtä ja muutamaa kirjastoa, myös kirjoittaa, hän odottelee parhaillaan pakettia kustantajalta. Kyseessä on keväällä ilmestyneen äänikirjan kirjaversio. Satupiiri-äänikirjassa on seitsemän satua neljältä eri tekijältä, Jussi Matilaiselta, Mervi Heikkilältä, Seija Gauffinilta ja Tarja Leinoselta.
Satupiiri-kirja sisältää samat sadut kuin äänikirjakin ja lisäksi yhden bonussadun, jonka sattumoisin on kirjoittanut Kanakko ja jossa sattumoisin seikkailevat ajokoira ja kissa. Kanakko muuten ehdottomasti kieltää kaikki yhteydet todellisiin henkilöihin tai todellisiin ajokoiriin ja todellisiin kissoihin. Satupiiri-kirjassa on kovat kannet ja Kanakon tekemä mustavalkokuvitus.
Monen eri sattuman summana Kanakko tulee saamaan kustantajalta ihan hirvittävän ison paketillisen noita kirjoja, joten Kanakko myös ilomielin luopuu osasta opuksia. Satupiiri-kirjan hinta on 20 euroa ja muutamia äänikirjojakin on vielä, joten halutessaan äänikirjan ja kirjan saa yhteispakettina 30 eurolla. Satupiiri sopii noin 5 - 10 -vuotiaille lapsille, mutta mukavaa palautetta on tullut aikuislukijoiltakin. Jos siis vaikka pukin pussi kaipaa täytettä, tilauksen voi tehdä sähköpostilla: mervi.heikkila@netikka.fi - ja Kanakon puumerkin saa kaupan päälle. Kirjan pitäisi putkahtaa painosta marras-joulukuun vaihteessa.


Tässä vielä huono kuva kansikuvaluonnoksesta, jonka Kanakko kirjaan maalasi. Harmi, etteivät Kanakon taidot riittäneet varsinaisen kansikuvavedoksen liittämiseen.

3 kommenttia:

  1. Upeaa! Onnea Satupiirin kirjaversiosta!Tilaan yhteispaketin! laitan vielä s-postinakin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Voin tuoda paketin vaikka huomenna kun tavataan.

    VastaaPoista
  3. Ja höpön höpön, siis kirjojen pitäisi tulla minulle vasta ensi viikolla. Olenpa höpsähtänyt! Voin vaikka tuoda paketin sitten seuraavalla viikolla. Samalla saat terveisiä ahkerilta kaakattajilta.

    VastaaPoista