Tervetuloa!

Klikkasit juuri itsesi kirjoittaja, kirjastonhoitaja Mervi Heikkilän blogiin, jossa kerrotaan elämästä eri rotuisten lampaiden ja maatiaiskanojen kanssa sekä vaihtelevasti muistakin tärkeitä asioista, kuten huovutuksesta ja lankojen kasvivärjäyksestä.maanantai 6. helmikuuta 2012

HaasteellistaKivitaskusta lennähti jälleen haaste Tuulilaaksoon. Kiitos Henna! Kanakon tehtävänä on nyt kirjata viisi suosikkiblogia, jolle on kirjautuneena alle 200 lukijaa. Tässäpä omat suosikkini:


Koska Kanakon mielenkiinnon kohteet ovat lievästi ilmaistuna mitä erilaisimpia, on seurattujen blogien aihekirjo sen mukainen. Toivottavasti lukijat kuitenkin löytävät listastani uusia suosikkeja!

Tämän päivityksen kuvaksi oli ihan pakko kaivaa tietokoneen uumenista jotain kesäistä. Kuvien selailu antoi uskoa tuiskun keskelle: Oli se kesä, oli ihan oikeasti ja vielä se tulee. Vielä joskus kukkii neilikkaruusu ujona ja kainona rehevien  juhannusruusujen varjossa. Eikö niin?

5 kommenttia:

 1. Kiitosta vaan! Ei se määrä, vaan laatu, eikö niin? Itse en ainakaan "kerää" blogilukijoita vaan on hauska silloin tällöin kuulla, jos joku löytää kuvistani peilauspintaa tunteilleen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos maininnasta! Kyllä kesä olis mukavaa aikaa...

  VastaaPoista
 3. Taina: Juuri niin! Kirsi: Kyllä välillä tuntuu kaukaiselta unelta koko kesä. Jospa se ei olekaan oikeasti totta?

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä! :) Tätä on ilmeisesti tarkoitus jatkaa eteenpäin?

  VastaaPoista
 5. Jep, niin juuri. Olen muka ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt käydä vinkkaamassa teille haasteesta.

  VastaaPoista